Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.
ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.
Компанія розробила і виробляє серію тандирів від малих, з можливістю транспортування, для дачі або заміських будинків, до стаціонарних професійних агрегатів для кафе і ресторанів.
Це екологічно чистий склад кераміки!
Це високоякісна сировина виготовлене за індивідуальним замовленням!
Це щільність кераміки та її спеціальна обробка!
Це використання дорогих без свинцевих глазурей – безпечних покриттів!
Це авторське оформлення виробів!
Офіційна гарантія 3 роки, з гарантійними сервісами!
До складу кераміки входить: каолінова гончарна глина вищого сорту, найдрібнішого помолу.
Наша керамічна маса відзначена сертифікатом на базі міжнародного стандарту ISO 9001 - 2008, що підтверджено сертифікатом світової компанії Bureau Veritas.
Застосовується при виробництві: напівфарфорових, фарфорових і шамотних виробів, художнього та побутового призначення.
Сировина експортуються в багато країн світу.
«Аттіла» FX-Class (вищий, Люкс) – тандир представницького класу з потужною тепловіддачею.
Дуже комфортабельний, частіше використовується для великої компанії, до двадцяти осіб. Кількість шампурів: 15-22 шт (5-10 кг м'яса за одну готування).
Має збільшену товщину стінок для підвищеної акумуляції тепла.
Легко, без особливих зусиль можна приготувати: цілого баранчика, порося або тушку великого індика. Точно також, як і Лаваш, Самсу, Мадаури, Патир , Фатыр або Фокачча.
Може бути укомплектовано підйомним механізмом для кришки і колісною базою.
Бараняча ніжка, індичка, дичину від вдалого мисливця – кращий вибір цієї моделі тандира.
Вага тандира | 220 кг |
Діаметр | 650 мм |
Загальна висота | 1250 мм |
Висота без кришки | 930 мм |
Товщина стінки | 75 мм |
Діаметр горловини | 400 мм |
Кількість шампурів | 35 шт |
Матеріал | екологічно чиста харчова глина згідно ГОСТу |
Орнамент малюнка | Трипілля |
Комплектація | совок, коцюба, перекладина для шампурів |
Додатково комплектується
шампур-гачок, сітка для м'яса, шампури-ялинка, захисний чохол, пристосуватися для індика і качки, гаки для реберець і м'яса