Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.
ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важно, чтобы верхняя крышка и дверца поддувала плотно закрывались для максимального сохранения температуры внутри.
Компания разработала и производит серию тандыров от малых, с возможностью транспортировки, для дачи или загородных домов, до стационарных профессиональных агрегатов для кафе и ресторанов.
Это экологически чистый состав керамики!
Это высококачественное сырьё изготовленное по индивидуальному заказу!
Это плотность керамики и ее специальная обработка!
Это использование дорогих без свинцовых глазурей – безопасных покрытий!
Это авторское оформление изделий!
Офіційна гарантія 3 роки, з гарантійними сервісами!
До складу кераміки входить: каолінова гончарна глина вищого сорту, найдрібнішого помолу.
Наша керамічна маса відзначена сертифікатом на базі міжнародного стандарту ISO 9001 - 2008, що підтверджено сертифікатом світової компанії Bureau Veritas.
Застосовується при виробництві: напівфарфорових, фарфорових і шамотних виробів, художнього та побутового призначення.
Сировина експортуються в багато країн світу.
«Батыр» Н3-Class – это новейший «суперкар» от Украинского производителя эксклюзивных тандыров. Профессиональный Элит-класс, лидер среди многочисленных моделей керамических печей-тандыров.
Тандыр-печь «Батыр» имеет вес от 340 кг, повышенную толщину стенок для длительной аккумуляции тепла, что даёт возможность готовить в нём 24 часа в сутки при определённых условиях.
Рабочий объем предназначен для приготовления большого ассортимента блюд!
Легко без особых усилий можно приготовить: хлебные изделия (лаваш, самсу, пиццу, джабатта, мчади, чапати), целого барашка, поросёнка или тушку большого индюка.
Количество шампуров: 20–55 шт. (8–25 кг мяса за одну готовку)
Удобен в эксплуатации, может быть укомплектован подъёмным механизмом с противовесом для крышки и управляемой колёсной базой для передвижения тандыра.
Отлично подойдет для домашнего использования, также как и для кафе, ресторанов.
Вес тандыра | 340 кг |
Диаметр | 800 мм |
Общая высота | 1400 мм |
Высота без крышки | 960 мм |
Толщина стенки | 80 мм |
Диаметр горловины | 500 мм |
Количество шампуров | 45 шт |
Материал | экологически чистая пищевая глина согласно ГОСТу |
Орнамент рисунка | Трипілля |
Комплектація | совок, коцюба, перекладина для шампурів |
Додатково комплектується
шампур-гачок, сітка для м'яса, шампури-ялинка, захисний чохол, пристосуватися для індика і качки, гаки для реберець і м'яса