Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Состояние Новое
Комплектация крышкой Есть
Тип Тандыр
Наличие колесиков Нет
Вага 340
Покрытие корпуса Жаростойкая эмаль
Дополнительные материалы Кованый металл
Страна производитель Украина
Материал Шамотная глина
Тип топлива Древесный уголь, дрова

Тандир «Батир»

Артикул Тандыр «Батыр»
В наявності
33 000 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.

 

ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важно, чтобы верхняя крышка и дверца поддувала плотно закрывались для максимального сохранения температуры внутри.

 Компания разработала и производит серию тандыров от малых, с возможностью транспортировки, для дачи или загородных домов, до стационарных профессиональных агрегатов для кафе и ресторанов.

 

 Это экологически чистый состав керамики!

 Это высококачественное сырьё изготовленное по индивидуальному заказу!

 Это плотность керамики и ее специальная обработка!

 Это использование дорогих без свинцовых глазурей – безопасных покрытий!

 Это авторское оформление изделий!

Офіційна гарантія 3 роки, з гарантійними сервісами!

До складу кераміки входить: каолінова гончарна глина вищого сорту, найдрібнішого помолу.

Наша керамічна маса відзначена сертифікатом на базі міжнародного стандарту ISO 9001 - 2008, що підтверджено сертифікатом світової компанії Bureau Veritas.

Застосовується при виробництві: напівфарфорових, фарфорових і шамотних виробів, художнього та побутового призначення.

Сировина експортуються в багато країн світу.

 

«Батыр» Н3-Class – это новейший «суперкар» от Украинского производителя эксклюзивных тандыров. Профессиональный Элит-класс, лидер среди многочисленных моделей керамических печей-тандыров.

Тандыр-печь «Батыр» имеет вес от 340 кг, повышенную толщину стенок для длительной аккумуляции тепла, что даёт возможность готовить в нём 24 часа в сутки при определённых условиях.

Рабочий объем предназначен для приготовления большого ассортимента блюд!

Легко без особых усилий можно приготовить: хлебные изделия (лаваш, самсу, пиццу, джабатта, мчади, чапати), целого барашка, поросёнка или тушку большого индюка.

Количество шампуров: 20–55 шт. (8–25 кг мяса за одну готовку)

Удобен в эксплуатации, может быть укомплектован подъёмным механизмом с противовесом для крышки и управляемой колёсной базой для передвижения тандыра.

Отлично подойдет для домашнего использования, также как и для кафе, ресторанов.

 

 

 

 

Вес тандыра 340 кг
Диаметр 800 мм
Общая высота 1400 мм
Высота без крышки 960 мм
Толщина стенки 80 мм
Диаметр горловины 500 мм
Количество шампуров 45 шт
Материал экологически чистая пищевая глина согласно ГОСТу
Орнамент рисунка Трипілля
Комплектація

совок, коцюба,

перекладина для шампурів

 

Додатково комплектується

шампур-гачок, сітка для м'яса, шампури-ялинка, захисний чохол, пристосуватися для індика і качки, гаки для реберець і м'яса

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору