Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Тип Тандыр
Наличие колесиков Нет
Вага 260 кг
Страна производитель Украина
Материал Шамотная глина
Состояние Новое
Комплектация крышкой Есть

Тандир -професійний для кафе і ресторанів

Артикул Тандыр -профессиональный
В наявності
15 000 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.

ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.

 

Великий тандир, який підходить для приготування курки, риби, м'яса, овочів, та інших страв. Благодаря большому объему, он вмещает сразу несколько блюд, которые можно готовить параллельно.Данная модель Тандыра, изготовлена из качественной шамотной глины и обтянут металлической полосой для долговечности использования,в таком виде он готов к работе.Так же мы изготавливаем данную форму Тандыра в утепленном виде,по индивидуальному заказу,он может быть дровяной или электрический,цена зависит от конфигурации и способа работы,утепленный тандыр этих размеров работающий на дровах стоит 23000 грн.,соответственно электрический будет стоить 28000 грн. ВАЖЛИВО!для електричного тандира цього розміру потрібна мережа в 380 вольт, потужність 9-12 КВ -Ч.

 

 

Вага: 260 Кг

Загальна висота : 120 см

Висота без кришки : 80 см

Діаметр: 87 см

Діаметр горловини : 42

Товщина стінок : 7 см

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору