Кошик
111 відгуків
Персональная скидка для каждого клиента!Выбрать товар
+380
93
280-88-68
+380
97
211-28-57
+380
66
151-95-73
УкраїнаКиївська областьКиївул.Большая окружная 13
Кошик
Интернет-магазин "Hott"-тепло в каждый дом
  • 1
  • 2
  • 3
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3
Тандир «Козацький», фото 1
впередназад
Тандир «Козацький», фото 2Тандир «Козацький», фото 3Тандир «Козацький», фото 4Тандир «Козацький», фото 5Тандир «Козацький», фото 6Тандир «Козацький», фото 7Тандир «Козацький», фото 8Тандир «Козацький», фото 9Тандир «Козацький», фото 10

Тандир «Козацький»

  • В наявності
  • Код: Тандыр «Козацкий»

9 000 грн.

Тандир «Козацький»
Тандир «Козацький»В наявності
9 000 грн.
Купити
+38093280-88-68
  • +38097211-28-57
  • +38066151-95-73
Купити
+38093280-88-68
  • +38097211-28-57
  • +38066151-95-73
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Тандир – це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.

 

ЩО ТАКЕ ТАНДЫРНЫЕ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ?Тандир - (він же, тендір, тонір, танур, тиндир, дандир, нандир) -глиняний вогнище, кулястого або кувшинообразного виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі та інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисному приготування їжі.Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонира. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде достатньо одного розпалювання. Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира. Для виробництва тандирів використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не лише надають виробу завершений вигляд, але і служать стійкими опорами.Для швидкого прогорання дров у нижній частині вертикального тандира передбачено технологічний отвір, так зване піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальною дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.

Компанія розробила і виробляє серію тандирів від малих, з можливістю транспортування, для дачі або заміських будинків, до стаціонарних професійних агрегатів для кафе і ресторанів.

 

Це екологічно чистий склад кераміки!

Це високоякісна сировина виготовлене за індивідуальним замовленням!

Це щільність кераміки та її спеціальна обробка!

Це використання дорогих без свинцевих глазурей – безпечних покриттів!

Це авторське оформлення виробів!

Офіційна гарантія 3 роки, з гарантійними сервісами!

До складу кераміки входить: каолінова гончарна глина вищого сорту, найдрібнішого помолу.

Наша керамічна маса відзначена сертифікатом на базі міжнародного стандарту ISO 9001 - 2008, що підтверджено сертифікатом світової компанії Bureau Veritas.

Застосовується при виробництві: напівфарфорових, фарфорових і шамотних виробів, художнього та побутового призначення.

Сировина експортуються в багато країн світу.

 

«Козацький» D-Class (середній) – у ньому мирно уживаються недорогі і класичні параметри середньої категорії, сімейний тандир, являє собою оптимальне співвідношення комфорту, габаритних розмірів та ціни.

Розрахований на 8-12 шампурів (3-4,5 кг м'яса за одну готування). Найбільш затребуваний в сімейному колі, порадує гостей і друзів можливістю приготування безлічі різноманітних страв.

Може бути укомплектовано підйомним механізмом для кришки і колісною базою. А використовуючи опцію додаткової тяги – значно збільшує комфорт регулювання плавного підйому температури, розпалювання і згасання вугілля.

 

 

 

  

 

Вага тандира 115 кг
Діаметр 500 мм
Загальна висота 1000 мм
Висота без кришки 760 мм
Товщина стінки 60 мм
Діаметр горловини 300 мм
Кількість шампурів 12 шт
Матеріал екологічно чиста харчова глина згідно ГОСТу
Орнамент малюнка Трипілля
Комплектація

совок, коцюба,

перекладина для шампурів

 

Додатково комплектується

шампур-гачок, сітка для м'яса, шампури-ялинка, захисний чохол, пристосуватися для індика і качки, гаки для реберець і м'яса

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
МатеріалШамотна глина
Додаткові матеріали Кований метал
Вага115.0 (кг)
Наявність коліщаток  Ні
СтанНове
Дополнительные характеристики
Комплектация крышкойЕсть
ТипТандыр
Покрытие корпусаЖаростойкая эмаль
Тип топливаДревесный уголь, дрова
Інформація для замовлення
  • Ціна: 9 000 грн.