Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Тип Тандыр
Наличие колесиков Нет
Вага 125 кг
Дополнительные материалы Кованый металл
Страна производитель Украина
Материал Шамотная глина
Объем 58 л
Состояние Новое
Комплектация крышкой Есть

Таndир модель No5 (Кірпіч)

Артикул модель №5 (Кирпич)
В наявності
4 750 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Тандир — це унікальна піч — мангал, у якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком бараню ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичини, креветки, запіч овочі, а також спекти коржі, самсу та піцу.

ЩО ТАКЕ ТАНДИРНІ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ОНІ НУЖНІ?Тандри - (він же тандур, тендир, тонир, танур, тиндир, дандрир, нандир) — вугілля, кулясте, кулясте або глечикоподібне зображення, Кавказа, що прийшла до нас із Середньої Азії, для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а завдяки тепловіддачу й інфрачервоному випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засинаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогоряння внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час завдяки потужній теплоізоляції. Такий температурний вплив сприяє швидкому та корисному приготуванню їжі.Товсті керамічні стінки, які чудово зберігають температуру. Водночас відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше вироби з борошна, як-от самця або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тоніру. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру та довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде досить одного розпалювання. Якість приготованих у тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандиру. Екологічно чисті матеріали, немає жодних шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандиру. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандиру. Для виробництва тандирів використовують глину, переважно це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього, для надання естетичного зовнішнього вигляду використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не тільки надають виробу завершеного вигляду, але й слугують стійкими опорами.Для швидкого прогоряння дров у нижній частині вертикального тандиру передбачений технологічний отвір, що називається піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальними дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка та дверцята піддували щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.

Тандир — ідеальний варіант для будь-якого гурмана

Для того, щоб зробити правильний вибір східної печі, з нею необхідно ближче познайомитися. До її переваг можна з упевненістю віднести таке:

• збереження всіх смакових якостей страв та їх аромату;

• немає потреби в перевертанні продуктів і використанні маринаду;

• у процесі приготування вся їжа рівномірно просмажується.

Купуючи тандир, потрібно відразу брати до нього й аксесуари. Це може бути як повний комплект, так і окремі елементи. Для різних страв знадобляться певні пристосування. Наприклад, для шашлику шампура, піца та самса вимагає решіток, а ось для кермо або качки найкращим варіантом буде "Ялинка". У виготовленні цих елементів використовують спеціальну харчову неіржавку сталь, абсолютно безпечну для здоров'я. До аксесуарів можна віднести чохол, підставку під піч, жаровідсікач та інші.

Ну, а тепер розповімо докладніше про дію тандиру. Його робота здійснюється поетапно:

• спочатку закладка палива всередині печі (дрів або сухих гілок);

• потім знімається кришка та відкривається піддувало для створення необхідної тяги;

• за допомогою паперу та дрібних щіпок здійснюється розпалювання;

• в міру згоряння палива додаються його нові порції (за кольором стінок можна буде визначити температуру нагрівання);

• після згорілих дров тандир накривається кришкою і закривається піддування (для збереження температури);

• зрештою здійснюється завантаження пристосування продуктами для подальшої термічної обробки.

Східна піч має зручні параметри, не займає багато місця й дуже зручна в переміщенні. Вона чудово замінює мангал і російську піч. Їжа в ній виходить соковита, апетитна та смачна. Якщо ми вас заінтригували, звертайтеся.

"Тордир модель No5 (Кирпич)" виготовлений із шамотної глини з дотриманням усіх заводських норм виробництва. Повний цикл виробництва одного тандиру становить 3 тижні.

Чим може здивувати ця модель?

  • об'єм 58 л
  • висота 102 см
  • і вага 125 кг.

Склавши всі ці характеристики, ми отримуємо гарну глиняну піч, у якій можна приготувати велику різноманітність кулінарних шедеврів.

Завдяки різним аксесуарам, у тандирі ви приготуєте страви, які не пригоряють і зберігають свою соковитість і користь. Готувати буде не прямий жар від вугілля, а жар розігрітого тандиру, що виходить від стін. Вам усього лише потрібно засікати час, потрібний для приготування тієї чи іншої страви.

Характеристики товару
Об'єм 58 л
Вага 125 кг
Висота 102 см
Діаметр 62 см
Діаметр кришки 42 см
Діаметр горловини 32 см

Додатково комплектується

  • 2-ярусну "Сітку", для приготування м'ясного або овочевого гриля,
  • пристосування "Ялинка", на якому Ви можете запекти кермо або качку,
  • чохол і підставку під сам тандир,
  • і багато іншого.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору