Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тандир — це унікальна піч — мангал, у якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком бараню ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичини, креветки, запіч овочі, а також спекти коржі, самсу та піцу.
ЩО ТАКЕ ТАНДИРНІ ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ОНІ НУЖНІ?Тандри - (він же тандур, тендир, тонир, танур, тиндир, дандрир, нандир) — вугілля, кулясте, кулясте або глечикоподібне зображення, Кавказа, що прийшла до нас із Середньої Азії, для приготування різних страв методом запікання. Головною особливістю тандира є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а завдяки тепловіддачу й інфрачервоному випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засинаються дрова або вугілля, і розпалюються, після прогоряння внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час завдяки потужній теплоізоляції. Такий температурний вплив сприяє швидкому та корисному приготуванню їжі.Товсті керамічні стінки, які чудово зберігають температуру. Водночас відбувається рівномірне запікання страви. До речі, найчастіше вироби з борошна, як-от самця або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тоніру. Завдяки вогнетривкій глині стінки тандира швидко набирають температуру та довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде досить одного розпалювання. Якість приготованих у тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандиру. Екологічно чисті матеріали, немає жодних шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандиру. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандиру. Для виробництва тандирів використовують глину, переважно це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього, для надання естетичного зовнішнього вигляду використовуються різні ковані металеві елементи. Такі елементи не тільки надають виробу завершеного вигляду, але й слугують стійкими опорами.Для швидкого прогоряння дров у нижній частині вертикального тандиру передбачений технологічний отвір, що називається піддувало. Після того як багаття прогорить піддувало закривається спеціальними дверцятами. Важливо, щоб верхня кришка та дверцята піддували щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.
Компанія розробила та виробляє серію тандирів від малих, з можливістю транспортування, для дачі або заміських будинків, до стаціонарних професійних агрегатів для кафе та ресторанів.
Це екологічно чистий склад кераміки!
Ця високоякісна сировина виготовлена за індивідуальним замовленням!
Це щільність кераміки та її спеціальна обробка!
Це використання дорогих без олив'яних глазурів — безпечних покриттів!
Це авторське оформлення виробів!
Офіційна гарантія 3 роки, з гарантійними сервісами!
До складу кераміки входить: каолінова кухонна глина вищого ґатунку, найдрібнішого помелу.
Наша керамічна маса відзначена сертифікатом на базі міжнародного стандарту ISO 9001- 2008, що підтверджено сертифікатом світової компанії Bureau Veritas.
Застосовується під час виробництва: напівфарфорових, порцелянових і шамотних виробів, художнього та побутового призначення.
Сировина експортуються в багато країн світу.
«Гетьман» М7-Class (Найкращий, Люкс) — цей клас часто називають ще й «Бізнес-класом». Тандри «Гетьман» дають змогу використовувати до 12-20 шампурів (4-7 кг м'яса за одне приготування), має вагу 170 кг, підвищену товщину стінок для тривалої акумуляції тепла, що дає можливість готувати в ньому 24 години на добу за певних умов.
Легко можна приготувати: барашка, мушку поросіння або індичка. Вас приємно здивує плавність процесу та комфорт приготування лаваша, самси, мадаурі, патир, фатир або фокачча.
Може бути доукомплектований підіймальним механізмом для кришки та колісною базою. А використовуючи опцію додаткової тяги — неабияк збільшує комфорт регулювання плавного підіймання температури, розпалювання й згасання вугіллям.
Вага тандира | 170 кг |
Діаметр | 580 мм |
Загальна висота | 1100 мм |
Висота без кришки | 860 мм |
Товщина стінки | 80 мм |
Діаметр горловини | 310 мм |
Кількість шампурів | 20 шт. |
Матеріал | екологічно чиста харчова глина згідно ГОСТу |
Орнамент малюнка | Трипольє |
Комплектація | совок, кочерга, перекладина для шампурів |
Додатково комплектується
шампур-гачок, решітка для м'яса, шампура-ялинка, захисний чохол, пристосана для індичка та качки, гаки для рибопроводів і м'яса