Кількість
|
Вартість
|
||
|
Три режими роботи
1. Режим печі (режим активного горіння)
Використовується при розпалюванні, а також для швидкого прогрівання приміщення, розігрівання їжі і води. Робота в даному режимі супроводжується активним спалюванням палива шляхом подачі повітря на колосникові решітки і як наслідок, інтенсивним виділенням теплової енергії.
2. Режим тління (піроліз)
У даному режимі піч може працювати до 10 годин, при цьому опалюючи приміщення за рахунок природної конвекції.
3. Режим каміна (повільне горіння)
Його слід використовувати, коли хочеться спостерігати за живим вогнем. Язики полум'я повільно лягають на скло, створюючи чарівну атмосферу затишку і комфорту.
Ряд конструктивних переваг
1. Система конвективних труб спроектована для максимального відбору тепла - труби знаходяться повністю всередині топки.
2. Наявність зольника значно спрощує чистку печі від попелу і сприяє швидкому разгоранию закладки дров шляхом подачі повітря на колосникові ґрати.
3. Повністю автономна система подачі вторинного повітря з можливістю налаштування режиму допалення піролізних газів.
4. Система обдування скла запобігає забрудненню скла сажею при роботі в режимі каміна.
5. Вбудований регулятор тяги на патрубку димових газів дозволяє налаштувати піч на оптимальний режим роботи при будь-яких значеннях тяги в димарі.
6. Конвективні ребра жорсткості забезпечують додатковий відбір тепла з найбільш уразливих до прогорання ділянок печі, при цьому підвищуючи ККД.
7. Панорамне термостійке скло SchottRobax а також оздоблення фасаду печі нержавіючої сталлю створюють SvarogM гарний дизайн, як у печі-каміна.
Технічні характеристики "Сварог М" | Тип 01 |
Теплова потужність, кВт | 14 |
Об'єм опалювального приміщення, м3 | 260 |
Ширина, мм | 583 |
Довжина, мм | 555 |
Висота, мм | 920 |
Діаметр димоходу, мм | 120 |
Товщина сталі, мм | 3 |
Розміри скла, мм | 240х360 |
Піч працює за принципом "Буллерьяна", тобто за принципом тривалого тліючого горіння. У топці печі проходять труби, нижні патрубки яких при роботі печі, заходить холодне повітря. А крізь отвори на верхній поверхні печі, виходить вже нагріте до 100-110 С. За рахунок конвекції, тепле повітря швидко перемішується з холодним і поступово нагріває приміщення. Якщо правильно підібрати потужність печі, то час прогріву приміщення становить від 30 хвилин до 1 години.
У першій камері топлення печі відбувається спалювання палива, у другій – допалювання димових газів за рахунок додаткової подачі повітря. Регулятором тяги і подачі повітря в топку є висувний зольний ящик. Тривала експлуатація печі при повністю відкритому зольному ящику заборонена. При розпалюванні і прогрівання печі зольний ящик повинен бути відкритий. Після необхідного прогрівання печі, для зменшення витрати палива, слід прикрити зольний ящик.